piektdiena, 2015. gada 3. jūlijs

Sally Hansen, Lancome un citi jaunumi nagu skaistināšanai

   Vasara rit pilnā sparā un saulīte sāk sildīt arvien aktīvāk, bet tas nav iemesls mest malā pērļošanu, nedz arī citas radošas nodarbes. Viena no šīm sirdij tuvajām nodarbēm ir nagu lakošana. Nagi man ir, ja var tā izteiktis - constantly polished. :) Nesen veicu nelielu inventerizāciju savos krājumos.

   Kad krājumu izpēte tika pabeigta, bija skaidri redzams, kādus toņus vēlos redzēt. Šoreiz mani nagulaku sirojumi aizveda mani uz serenity.lv  Izvēle šajā interneta vietnē ir diezgan plaša un bija pieejamas nagu lakas no tādiem zīmoliem, kurus vēl nēesmu mēģinājusi. Atzīmēšu, ka cenas arī patīkami pārsteidza. Lūk mani jaunumi no Sally Hansen:
   Nolēmu izmēģināt Sally Hansen nagulakas un jāsaka, ka kopumā esmu ar viņām apmierināta. Cenas šīm lakām ir aptuveni Maybelline nagulaku līmenī un noturības ziņā šīs lakas arī ir aptuveni vienādas. Jāatzīstās, ka pēdējā laikā mani ļoti velk uz violētiem toņiem, tas attiecas arī uz nagu laku izvēli. :)
   Bija interesanti pirmo reizi izmēģināt magnētisko nagu laku. Baidījos no tā, ka tas būs laikietilpīgs un sarežģīts process, bet par laimi tas ir mīts. Vispirms uz visiem nagiem bija jāuzklāj pirmā kārta nagu lakas un jāļauj tiem nožūt, pēctam jāuzklāj otrā kārta nagu lakas uz viena naga un uzreiz nags jānovieto virs magnēta, jāpatur šādi 10sekundes un tad varēja lakot nākamo nadziņu. Turēt nagu virs magnēta nebija sarežģīti, jo tur izveidots speciāls balsts uz kā novietot pirkstu, lai nags būtu pietiekoši tuvu magnētam, bet tāja pat laikā, lai nags ar magnētu nesaskartos. Ar rezūltātu biju ļoti apmierināta.
   Jau sen vēlējos izmēģināt kautko no Lancome. Biju dzirdējusi daudz laba par viņu jauno nagulaku sēriju vernis in love un nolēmu, ka ir pienācis laiks pārliecināties parto pašai. serenity.lv atradās arī šī zimola nagulakas.
   Izvēlējos satin rose toni, šis tonis šķita vispiemērotākais vasarai un noskaņojuma uzlabošanai. Nagulaka klājas ļoti viegli, žūst ātri un izskatās satriecoši. Noteikti gribēšu vēl kādu Lancome nagu laku :)
   Vel viena lieta, kas nesen ieceļojusi manā nagu laku kastītē ir "Mini Mani Moo! Mess no more" 10ml. Nolēmu atvieglot sev nagu lakošanu, nesatraucoties par rūpīgu nagu lakas uzklāšanu. Pateicoties šai šķidrajai nagu līmlentai tas ir iespējams. Šis līdzeklis ir jāuzklāj visapkārt nagam pirms nagu krāsošanas, bet kad nagi nolakoti, lenta viegli noplēšanas nost no ādas un rezūltātā nav nekādu smērējumu un nesmukumu apkārt nagam un nav vair jānoņemas ar nagu lakas pārpalikmumu noņemšanu. Šo līdzekli iegādājos e-bay, tur ir diezgan plaša izvēle.





Nav komentāru: